Friday, January 05, 2007

Jakt på änder att mata runt olika slott



De senaste 2 dagarna har Victoria och varit ute på 2 fina promenader med vår hund Nisse och tänkte också mata änder med lite bröd. Bägge promenaderna har varit runt slott. Igår gick vi runt Drottningholm slott. Flaggan var uppe vilket jag tolkar som att kungen är hemma. Dock såg vi inte kungen m familj. Avspärrningen var större än vad jag tidigare sett så jag antar att han ville vara i fred.

Vi har tidigare för några år sedan träffat kungen utanför Tullgarns slott då Nisse passade på att skälla ut Kungens labrador. Kungen tittade på oss. Därefter körde han iväg med expressfart till Stockholm. Vi försökte följa men farten var för hög. Detta var en utvikning.

I allafall så träffade vi inga änder på Drottningholm. Vi såg dock ett litet lusthus som verkade gjort med thailändskt touch. Present från thailändske kungen?? Det var lite lerigt och solen gick ner fort så vi åkte hem. Därefter körde jag årets första pass på Vasalundshallen för att väcka musklerna.

Idag körde vi till Skokloster slott som är mycket vackert. Nästan öde var det så Nisse kund röra sig fritt. Slottet och motormuseet var stängt och inga änder fanns det där heller. Nåväl det val väl resan som var målet eller?

No comments: