Sunday, April 14, 2013

Tennisläger i Puertos Banus

Ja det har inte blivit så mycket fysisk träning de sista månaderna. På sin höjd 1 gång i veckan. För att få fart så är jag nu återigen i Puertos Banus i södra Spanien. De senaste 3 dagarna har det blivit 9 timmars tennis. Det känns i kroppen men än så länge inga skador. Jag har ju gått ner några kilo så det hjälper ju till.

För ovanlighetens skull är det ganska grönt här. Förra vecka hade det regnat en del. Dagtid ligger temperaturen strax över 20 grader. En träningsdag har sett ut enl följande exempel.

Start med träning av sliceslag med vår svenske huvudtränare. Därefter träning av olika grundlag med den andre svenske tränaren. Efter det så spelade vi dubbelmatch för att sedan avsluta med volley och annan träning med en spansk tränare.

Efter träningen så brukar vi ta en cerveza och ta det lugnt i klubblokalen. Kanske kolla in när tränarna spelar mot varandra.

Sedan blir det promenad ner till hotellet med dusch och/eller därefter lunch på något trevligt ställe.
Vi bor på ett hotell där halvpension ingår vilket innebär stor frukost och middagsbuffe varje dag.


En bild från ett av bufféborden på hotellet.


Bloggaren redo att spela.


Pil-pil (vitlöksfrästa räkor).


Bloggaren.


Vår spanske tränare demonstrerar "rörplockaren".


1 comment:

Anonymous said...

Så nu har jag äntligen gått igenom Din fantastiska resa till Spanien. inte utan att jag blir lite avundsjuk.Visste inte att vågade rida på en häst. kram mamma