Monday, September 13, 2010

Vårt hus

Detta är huset där jag, min fru Victoria och Nisse bor i. Huset är en del av en bostadsrättsförening som bildades 1952. 2 i princip lika hus byggdes med inflyttning 1953. Fortfarande bor det kvar några som har bott här sedan huset byggdes. På den tiden fanns en "småskola" i vårt hus. En kille som gick i skolan bor fortfarande i huset.

Våren 1999 flyttade vi in här. Vi visste redan då att det skulle bli stambyte som genomfördes 2000/2001. Victoria har suttit i styrelsen ett par år, jag har varit ansvarig för valberedningen under ett antal år. Numera är jag de boendes revisor (Vi har också en extern revisionsbyrå). Nästa år planeras fasadrenovering av bägge husen. En ansiktslyftning behövs. I år har även en del puts rasats. Förhoppningsvis kommer även föreningen tillfälligtvis ta över ansvaret för fönstrena för att säkra bättre isolering.

1 comment:

Anonymous said...

Vad bra, nu fick vi svar på en fråga vi grunnat på! Att era hus är äldre än vårt visste vi eftersom de fanns på plats och var "inbodda" när vi kom till det alldeles nybyggda vita huset på Tvärvägen en majdag 1964.
Bra bilder din kamera tar!
Ha det
Malin